четвер, 6 липня 2017 р.

Кабачки в томатному соусі

2,5 кг молодих кабачків вимити, нарізати кружечками не товще 1 см. На дно кожної банки кладу пару гілочок петрушки, зонтик кропу і наповнюю банку до верху нарізаними кабачками.
Окремо в каструлю наливаю 2 л томатного соку (можна 1 стакан томатної пасти розвести в 750 мл води). Додаю 1 стак. олії, 8 столових ложок 9% оцту, червоний мелений перець за смаком (залежить від того, наскільки гострі кабачки ви хочете отримати), 1 столову ложку солі, 2 стакани цукру і 4 голівки чавленого часнику. Ставлю на вогонь і варю соус на невеликому вогні 10 хвилин з момента закіпання.
Гарячим заливаю в банки і стерилізую 25 хвилин з моменту закіпання води.
Закручую, перевертаю і вкутую до повного охолодження.
Вихід - 5 літрових банок.
Рецепт від Привалової Ларіси

Немає коментарів:

Дописати коментар