неділя, 31 травня 2015 р.

Грибний жульєн з куркою в булочках

150г цибулі дрібно порізати. На сковорідці розтопити 30 г вершкового масла, піджарити цибулю. 300-400 г свіжих шампіньйонів порізати тоненькими шматочками, додати до цибулі, посолити, поперчити і тушкувати до готовності. Пересипати в іншу посудину, на сковорідку покласти грамів 40 вершкового масла, додати 1,5 ст.л. борошна, спасерувати, невеликими порціями додати 0,5 л вершків (у мене були занадто жирні, домашні вершки, тому я додала 200 г вершків і 300 г кефіру),  постійно помішуючи, довести до кипіння, посолити, поперчити, уварити на повільному вогні до середньої густоти. Зварене куряче філе дрібно порізати, додати до грибів і перемішати з вершковим соусом. З булочок зрізати верх, вийняти м'якушку, наповнити їх начинкою. Жаровню застелити папером, скласти булочки. Зверху начинки посипати твердим сиром, натертим на дрібній тертці. Духовку розігріти до 180 градусів, запікати до утворення красивої сирної скоринки. Приємного смаку!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар