150г цибулі дрібно порізати. На сковорідці розтопити 30 г вершкового
масла, піджарити цибулю. 300-400 г свіжих шампіньйонів порізати тоненькими шматочками, додати до цибулі, посолити, поперчити і тушкувати до готовності.
Пересипати в іншу посудину, на сковорідку покласти грамів 40 вершкового
масла, додати 1,5 ст.л. борошна, спасерувати, невеликими порціями
додати 0,5 л вершків (у мене були занадто жирні, домашні вершки, тому я додала 200 г вершків і 300 г кефіру), постійно помішуючи,
довести до кипіння, посолити, поперчити, уварити на повільному вогні до
середньої густоти. Зварене куряче філе дрібно порізати, додати до грибів і перемішати з вершковим соусом. З булочок зрізати верх,
вийняти м'якушку, наповнити їх начинкою. Жаровню застелити папером,
скласти булочки. Зверху начинки посипати твердим сиром, натертим на дрібній тертці. Духовку розігріти до 180 градусів, запікати до утворення
красивої сирної скоринки. Приємного смаку!!!
Блог створено як каталог моїх творчих робіт і пекарсько-кухарських "шедеврів". А ще - поділюсь цікавинками...
Мітки
- В'яжу...і не тільки
- Готую з тіста
- Десерт
- Домашня відеотека
- Життя на папері
- Комп*ютер та програми
- Консервація
- Корисні поради
- М'ясні страви
- Малюю голкою і каменями
- Музична сторінка
- Напої
- Овочеві страви
- Перші страви
- Рибні страви
- Салати
- Страви з грибами
- Страви з крупів
- Страви з лаваша та макаронів
- Страви із сиру
- Субпродукти
- Торти
- Хвилини слави
- Це цікаво...
- Як змінити розмір плаття...
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар