понеділок, 13 липня 2015 р.

М'ясні фрикадельки в томатній підливці


Для приготування м'ясних фрикадельок в томатній підливці Вам знадобиться:
- для фрикадельок: 300г перемеленого з цибулею м'ясного фаршу, 2 зубчики часнику, зелень, сіль і перець за смаком;
- для підливки: 500г помідорів у власному соку, 1 цибулина, 1 перець солодкий, 0,5 ч.ложки хмелі-сунелі, 0,5 ч.ложки меленого імбирю, червоний мелений перець та сіль - за смаком, 1 ч.ложка цукру.
Фарш перемішати з подрібненим часником і зеленню, посолити, поперчити. Вмочаючи руки у воду, сформувати невеликі кульки - фрикадельки. 
Помідори дрібно порізати.
Для підливки злегка підсмажити покришену цибулю, додати нарізаний соломкою перець, протушкувати кілька хвилин. Помідори додати в сковороду разом з томатним соком (у мене не було помідорів у власному соку, тому я порізала свіжі помідори і додала томатний сік, так і тушкувала). Додати всі спеції, сіль і цукор. Перемішати. Коли закипить, у підливку викласти фрикадельки і тушкувати на повільному вогні хвилин 15. Подавати з будь-яким гарніром (у мене - гречана каша).
 






Немає коментарів:

Дописати коментар