понеділок, 6 липня 2015 р.

Запечене куряче філе



Куряче філе добре промити, обсушити, зробити в кожному глибокий надріз. Солодкий перець нарізати полосками. В кожен надріз вставити полоску перцю (у мене був лише зелений, але дуже гарно виходить, коли перець різного кольору). Кетчуп змішати зі сметаною, додати сіль і чорний мелений перець. Куряче філе помістити у форму для запікання, попередньо змащену олією. Зверху змазати підготовленим соусом. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку, накрити фольгою. Через 30 хвилин фольгу зняти, температуру знизити до 180 градусів і запікати ще хвилин 10-15. Рекомендую час від часу (після того, як зняли фольгу) зазирати і поливати філе соусом, щоб не пересушити.

Немає коментарів:

Дописати коментар