Куряче філе добре промити, обсушити, зробити в кожному глибокий надріз. Солодкий перець нарізати полосками. В кожен надріз вставити полоску перцю (у мене був лише зелений, але дуже гарно виходить, коли перець різного кольору). Кетчуп змішати зі сметаною, додати сіль і чорний мелений перець. Куряче філе помістити у форму для запікання, попередньо змащену олією. Зверху змазати підготовленим соусом. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку, накрити фольгою. Через 30 хвилин фольгу зняти, температуру знизити до 180 градусів і запікати ще хвилин 10-15. Рекомендую час від часу (після того, як зняли фольгу) зазирати і поливати філе соусом, щоб не пересушити.
Блог створено як каталог моїх творчих робіт і пекарсько-кухарських "шедеврів". А ще - поділюсь цікавинками...
Мітки
- В'яжу...і не тільки
- Готую з тіста
- Десерт
- Домашня відеотека
- Життя на папері
- Комп*ютер та програми
- Консервація
- Корисні поради
- М'ясні страви
- Малюю голкою і каменями
- Музична сторінка
- Напої
- Овочеві страви
- Перші страви
- Рибні страви
- Салати
- Страви з грибами
- Страви з крупів
- Страви з лаваша та макаронів
- Страви із сиру
- Субпродукти
- Торти
- Хвилини слави
- Це цікаво...
- Як змінити розмір плаття...
понеділок, 6 липня 2015 р.
Запечене куряче філе
Куряче філе добре промити, обсушити, зробити в кожному глибокий надріз. Солодкий перець нарізати полосками. В кожен надріз вставити полоску перцю (у мене був лише зелений, але дуже гарно виходить, коли перець різного кольору). Кетчуп змішати зі сметаною, додати сіль і чорний мелений перець. Куряче філе помістити у форму для запікання, попередньо змащену олією. Зверху змазати підготовленим соусом. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку, накрити фольгою. Через 30 хвилин фольгу зняти, температуру знизити до 180 градусів і запікати ще хвилин 10-15. Рекомендую час від часу (після того, як зняли фольгу) зазирати і поливати філе соусом, щоб не пересушити.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар