вівторок, 17 листопада 2015 р.

Оселедцевий торт

Для приготування такої страви я подрібнила за допомогою блендера філе 1 оселедця та 1 цибулину. Свіжі печериці (шампіньйони) дрібно порізала і обсмажила з цибулею. Відварену моркву можна потерти на тертці, проте я подрібнила її за допомогою все того ж блендера. А далі мені знадобились куплені вафельні коржі для торта.
Перший корж змащую подрібненим оселедцем, а зверху щедро намазую майонезом. Кладу другий корж, а на нього - подрібнену моркву, і також перемащую майонезом. На третій корж викладаю смажені гриби з цибулею і майонез. І так до тих пір, доки є коржі та начинка. Мені вистачило на два рази, тобто на 6 коржів. Верхній корж посипала тертим твердим сиром та зеленню кропу. Поставила на ніч в холодне місце. Чим довше постоїть - тим краще.

Немає коментарів:

Дописати коментар