Я гадаю, що всім відомий салат "Мімоза", для приготування якого використовують варені яйця, картоплю, моркву та рибні консерви. Пропоную замість такого салату приготувати рулет із лаваша "Мімоза". Назва та ж сама, тому що інгредієнти практично ті ж самі, крім картоплі та моркви. Хоча, якщо додасте моркву, смаку не завадить.
Для приготування рулету я взяла 2 листи лаваша, поклала їх так, щоб початок одного листа накривав кінець попереднього, і щедро змастила майонезом. Одну третину лаваша посипала тертими вареними яйцями, посередині виклала потовчену рибну консерву (олію злила, а рибу розтовкла виделкою), і останню третину покрила тертим сиром (можна використовувати як плавлений сир, так і твердий). Все це треба посипати зеленню кропу й цибулі. У мене цього разу без зелені. Тож я скрутила рулет, замотала його харчовою плівкою і "поселила" на ніч в холодильнику. Куштувати будемо зранку)))
Немає коментарів:
Дописати коментар