вівторок, 29 грудня 2015 р.

Печінковий салат

350г курячої печінки, 10 невеликих маринованих огірків, 5 варених яєць, 4 морквини, 4 цибулини, 200г майонезу.
Печінку обсмажила під кришкою, нарізала тонкою соломкою (можна просто відварити й натерти на крупну тертку). Огірочки порізала дрібними кубиками. Моркву відварила й натерла на крупну тертку. Цибулю порізала дрібними кубиками й обсмажила на сковороді з додаванням олії до золотистого кольору. Яйця відварила, білки відділила від жовтків і натерла на крупну тертку. Жовтки залишила для прикрашання.
Викладала в салатник наступним чином:
1) печінка - промазала майонезом;
2)смажена цибуля;
3) мариновані огірки;
4) морква - змазала майонезом;
5) білки - змазала майонезом. Потім слої повторила ще раз. Зверху щедро змазала майонезом і притрусила жовтками, пропущеними через часничницю (можна терти на дрібну тертку).

Немає коментарів:

Дописати коментар