0,5 кг капусти дрібно порізати і викласти в сковорідку або на жаровню. Розтопити 125г маргарину і залити ним капусту. Для тіста збити 3 яйця, 5 ст.л. сметани (24% жирності), 3 ст. л. майонезу, 6 ст.л. муки, 1 ч.л. солі, 2 ч.л. розпушувача. Форму з капустою залити тістом і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на півгодини. Запікати до золотистого кольору.
Блог створено як каталог моїх творчих робіт і пекарсько-кухарських "шедеврів". А ще - поділюсь цікавинками...
Мітки
- В'яжу...і не тільки
- Готую з тіста
- Десерт
- Домашня відеотека
- Життя на папері
- Комп*ютер та програми
- Консервація
- Корисні поради
- М'ясні страви
- Малюю голкою і каменями
- Музична сторінка
- Напої
- Овочеві страви
- Перші страви
- Рибні страви
- Салати
- Страви з грибами
- Страви з крупів
- Страви з лаваша та макаронів
- Страви із сиру
- Субпродукти
- Торти
- Хвилини слави
- Це цікаво...
- Як змінити розмір плаття...
Немає коментарів:
Дописати коментар