вівторок, 26 січня 2016 р.

Запечені курячі гомілки

Курячі гомілки добре промити, висушити, посолити, поперчити, додати спеції, 1 ст. ложку оливкової олії та 2, порізані півкільцями, великі цибулини. Ретельно перемішати й залишити на 1-1,5 години маринуватися.
Білий хліб нарізати шматочками приблизно 1,5х1,5 см, розкласти їх в один ряд на дно форми. На хліб викласти курячі гомілки, зверху посипати цибулею, в якій вони маринувалися.
На 30-35 хвилин поставити форму в розігріту до 180 градусів духовку.
Я спочатку накриваю фольгою, щоб не пересушилося м'ясо, а під кінець фольгу знімаю, щоб воно запеклося.

Немає коментарів:

Дописати коментар