четвер, 11 серпня 2016 р.

Плов з курячими шлуночками



Відварити курячі шлуночки у підсоленій воді, вийняти їх з бульйону та нарізати. Подрібнити часник і на маслі обсмажити до запашного аромату, додати терту моркву, нарізані соломкою цибулю, солодкий перець та баклажан (на фото - без баклажану) - підсмажити. Додати дрібно нарізаний помідор, шлуночки, поперчити, посолити, влити бульйон, що залишився після варки шлуночків. Додати промитий рис. Накрити кришкою й готувати спочатку на сильному вогні (хвилин 5), потім - на середньому (хвилин 7-8), потім на мінімальному - до повної готовності рису. За необхідності - доливати бульйон.(Готую я такий плов на 1 стакан рису - в глибокій сковороді)))


Немає коментарів:

Дописати коментар