четвер, 16 серпня 2018 р.

Салат з квасолею та баклажанами

3 кг помідорів
0,5 кг солодкого перцю
0,5 склянки часнику (зубками)
1 гірка перчина (або мелений червоний перець)
0,5 кг моркви
Все перекрутити через м*ясорубку. Додати:
0,5 л олії
100 г солі 
100-150 г цукру
100 г оцту
Варити з моменту закипання 20 хвилин. 
Додати 3 кг почищених і нарізаних крупними кубиками баклажанів. Варити з моменту закипання ще 10 хвилин.
Додати 1 кг звареної майже до готовності квасолі. Варити 20 хвилин. Розкласти в банки, закатати. Вихід - приблизно 15-16 півлітрових баночок. 
Рецепт від Привалової Ларіси

Немає коментарів:

Дописати коментар