понеділок, 6 серпня 2018 р.

Баклажани в аджиці

5 кг баклажанів нарізати кружальцями, посолити й залишити на 40 хвилин. Потім обсмажити.
Приготувати аджику: 
1 стограмовий стаканчик зубків часнику - на часничницю;
1 склянка цукру;
0,5 л 9%-го оцту;
10 шт. солодкого червоного та 1 шт. гіркого перцю - через м*ясорубку. 
Баклажани складати в банку, перемежовуючи аджикою. Стерилізувати півлітрові баночки 15 хв.
Вихід - 8-9 півлітрових баночок.
(Я складаю трохи баклажанів у каструльку, заливаю частиною аджики, легенько перемішую і потім викладаю в банки разом з аджикою. Мені так подобається більше, ніж кожен шар у баночці поливати аджикою окремо).
Рецепт від Мельниченко В.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар