неділю, 2 червня 2019 р.

Свиняча рулька у мультиварці-скороварці Grunhelm MPC-11SB

Неодноразово запікаю свинячу рульку в мультиварці, але рецепт все якось забуваю викласти на блог. І кожного наступного разу (адже готуєш таку страву не щодня) шукаю улюблений рецепт в тенетах Інтернету. Тож сьогодні, нарешті, роблю цей пост - в першу чергу для себе, але буду рада, якщо комусь знадобиться.
Готую суміш із чавленого часнику, мелених перців - духмяного та чорного, меленого лаврового листа, базиліку та розмарину. Натираю нею рульку у всіх доступних місцях, замотую у харчову плівку або фольгу і відправляю маринуватися у холодильник: мінімум - на ніч, максимум - на добу.
Кільцями нарізаю цибулю - це буде "подушка" для нашої рульки, викладаю на дно чаші мультиварки. 
Рульку дістаю з холодильника і натираю сумішшю меду з гірчицею. Викладаю рульку на "подушку" з цибулі, додаю 50 г води.
Час приготування у режимі "Холодець" (тушкування) - 50-60 хвилин у мультиварці-скороварці, а у звичайній мультиварці - близько двох годин. Коли минає половина часу, відкриваю, перевертаю рульку на інший бік і тушкую до завершення дії програми.
Якщо замість рульки у мене голяшка, то на великий вогонь ставлю сковороду, розігріваю на ній олію, (бажано оливкову, але - яку маєте), і підсмажую найтовстіший край голяшки, притиснувши його до сковороди - ставлю вертикально, щоб підсмажилося сАме м*ясо. А вже потім кладу її в мультиварку. 

Немає коментарів:

Дописати коментар