пʼятницю, 3 листопада 2023 р.

Картопляні деруни з грибним соусом

На 2 порції
Для приготування драників:
Картопля - 150 г
Яйця - 2 шт.
Кабачок - 50 г
Часник - 1 зубчик
Рисове борошно - 20 г сухого
Сіль
Зелень за смаком
Спеції за смаком
Для приготування грибного соуса:
Печериці - 100 г
Цибуля - 50 г
Йогурт натуральний - 50 мл
Сметана - 1 ч.л.
Зелень за смаком
Оливкова олія - 1 ч.л.
Картоплю і кабачок натерти на тертці. Добре віджати рідину. Додати сирі яйця, рисове борощно, спеції, часник і зелень. Добре перемішати. 
Сковорідку змастити оливковою олією, викласти деруни за допомогою ложечки. Як тільки схопляться - перевернути і довести до готовності на маленькому вогні.
На оливковій олії протушкувати печериці з цибулею. Коли з*явиться золотиста скоринка додати йогурт, сметану і зелень. Протушкувати під кришкою 5 хв.

Немає коментарів:

Дописати коментар