четвер, 28 травня 2015 р.

Рогалики з вишнею і сиром

До 0,5 л теплої води додала 4 ст. ложки цукру і розвела 40 г дріжджів (можна замінити 4 ч.л. сухих дріжджів). Додала 10 ст. ложок цукру, 1 пакетик ванільного цукру, 0, 5 ч. ложки солі, 100г розтопленого маргарину. Перемішала. Поступово додала 6 стаканів борошна. Замісила м*яке тісто. Накрила й залишила на 1 годину, щоб підійшло. Потім обмісила й залишила ще хвилин на 30. Тісто підійшло, розділила його на кУльки, кожну з яких розкачала продовгуватої форми. На один край поклала начинку, на протилежному краю зробила надрізи не до кінця. Загорнула, як рогалик, злегка зігнула, щоб розійшлися надрізи. Дала підійти хвилин 15-20, потім змастила жовтком, в який додала трохи води. Випікала до готовності при температурі 160-170 градусів.

Немає коментарів:

Дописати коментар