4 середніх кабачки, 1 середню морквину натерти на дрібній тертці, 1 цибулину дрібно порізати. Перемішати, відцідити рідину. Додати 5-6 яєць, 5 ст.л. борошна. Посолити, поперчити за смаком. В майонез додати часник (ч/з часничницю). На розігрітій сковорідці з невеликою кількістю олії смажити тонкі млинчики, складати на блюдо, відразу ж перемазувати майонезом з часником. Тонко порізані пластинки помідорів покласти зверху. За цей час підсмажився другий млинчик. Класти його поверсі й повторити процедуру. І так - до бажаної висоти торту.
Блог створено як каталог моїх творчих робіт і пекарсько-кухарських "шедеврів". А ще - поділюсь цікавинками...
Мітки
- В'яжу...і не тільки
- Готую з тіста
- Десерт
- Домашня відеотека
- Життя на папері
- Комп*ютер та програми
- Консервація
- Корисні поради
- М'ясні страви
- Малюю голкою і каменями
- Музична сторінка
- Напої
- Овочеві страви
- Перші страви
- Рибні страви
- Салати
- Страви з грибами
- Страви з крупів
- Страви з лаваша та макаронів
- Страви із сиру
- Субпродукти
- Торти
- Хвилини слави
- Це цікаво...
- Як змінити розмір плаття...
пʼятниця, 12 червня 2015 р.
Овочевий торт
4 середніх кабачки, 1 середню морквину натерти на дрібній тертці, 1 цибулину дрібно порізати. Перемішати, відцідити рідину. Додати 5-6 яєць, 5 ст.л. борошна. Посолити, поперчити за смаком. В майонез додати часник (ч/з часничницю). На розігрітій сковорідці з невеликою кількістю олії смажити тонкі млинчики, складати на блюдо, відразу ж перемазувати майонезом з часником. Тонко порізані пластинки помідорів покласти зверху. За цей час підсмажився другий млинчик. Класти його поверсі й повторити процедуру. І так - до бажаної висоти торту.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар