Все роблю за смаком: воду добре посолити, як для супу, додати цукор. За смаком вода повинна бути, як рідина у магазинного горошку - відразу легко з'ясовується. Додаю кілька горошин чорного й духм'яного перцю, лавровий листок (на любителя). Коди закипить - вкидаю очищений горох. Кипить 5-10 хвилин, в залежності від ступеню зрілості гороху. Потім у кожну пропарену півлітрову банку вливаю по 1 ст. ложці 9%-го оцту, заповнюю її горошком і доливаю до верху рідиною, в якій він варився. Закручую.
Блог створено як каталог моїх творчих робіт і пекарсько-кухарських "шедеврів". А ще - поділюсь цікавинками...
Мітки
- В'яжу...і не тільки
- Готую з тіста
- Десерт
- Домашня відеотека
- Життя на папері
- Комп*ютер та програми
- Консервація
- Корисні поради
- М'ясні страви
- Малюю голкою і каменями
- Музична сторінка
- Напої
- Овочеві страви
- Перші страви
- Рибні страви
- Салати
- Страви з грибами
- Страви з крупів
- Страви з лаваша та макаронів
- Страви із сиру
- Субпродукти
- Торти
- Хвилини слави
- Це цікаво...
- Як змінити розмір плаття...
Немає коментарів:
Дописати коментар