вівторок, 23 червня 2015 р.

Вареники з вишнею

Зі свіжої вишні вийняти кісточки, пересипати її цукром, покласти в друшляк, щоб дати можливість стекти соку, який буде утворюватися. Тим часом замісити тісто: можна замісити звичайне прісне тісто, а можна на кефірі з содою - це вже на любителя (вареники за другим рецептом пухкі та пишні).
Тісто порізати на шматочки, кожен розкачати, покласти на нього вишні, зліпити і вкинути в окріп. Як тільки спливуть і закиплять - можна виймати. Такі вареники розкладають по одному, щоб не злиплися. Можна пересипати цукром, а можна змастити маслом. Приємного смаку! (Але обережно, тому що у варенику багато соку).

Немає коментарів:

Дописати коментар