четвер, 4 червня 2015 р.

Грибна поляна

В невеликий посуд (каструлька, форма для випікання, салатник) викласти пластами, кожен пласт добре притискувати й перемазувати майонезом:
- мариновані шампіньйони шляпками донизу;
- дрібно порізану зелень (цибуля, петрушка, кріп);
- 4 картоплини, натерті на крупній тертці;
- 100 г сиру, натертого на середній тертці;
- 2 яйця, натерті на середній тертці;
- 2 картоплини, натерті на крупній тертці;
- 2 яйця, натерті на середній тертці;
- 100 г сиру, натертого на середній тертці.
Поставити на ніч у холодильник. Перед подачею на стіл посудину акуратно перевернути на піднос і обережно зняти. Боки салату прикрасити зеленню.

Немає коментарів:

Дописати коментар