пʼятниця, 5 червня 2015 р.

Салат "Берізка"

Відварена картопля - 2 шт., гриби мариновані - 150 г, м'ясо куряче відварене - 150 г, ківі - 1 шт., яйця - 3 шт., мариновані огірки - 2 шт., майонез, сіль, перець - за смаком, відварена морква - 1 шт., зелена цибуля, маслини (або чорнослив)для прикрас.
Вкладаємо пластами: 
1-й - натерта на крупній тертці картопля + дрібно порізані гриби + майонез; посолити, поперчити;
2-й - порізати ківі + куряче м'ясо шматочками + майонез; посолити, поперчити;
3-й - порізані кубиками  мариновані огірки, трохи майонезу. 
Яєчні жовтки тремо на дрібну тертку зверху всього салату , а по них "малюємо" берізки (з допомогою майонезу, зеленої цибулі та маслин (або чорносливу)).
Край салату прикрашаємо тертою вареною морквою (у мене на фото замість вареної моркви - корейська).
Можна зробити квіти, використовуючи зерна гранату - та це вже Ваша фантазія)))

Немає коментарів:

Дописати коментар