0, 5 кг м'яса нарізати шматочками приблизно 2х3 см, обсмажити на сильному вогні в олії, додати 1 ст.ложку сметани, посолити, поперчити й тушкувати, доки не перестане виділятися кров. Потім додати 1 ст.ложку томатної пасти, 200 г моркви по-корейськи і 1 баночку зеленого горошку разом з рідиною. Тушкувати під кришкою на повільному вогні приблизно півгодини. Потім нарізати навпіл 15-20 штук чорносливу, додати до м'яса разом з 1 ст. ложкою гірчиці, перемішати й тушкувати ще хвилин 40. За необхідності додавати воду чи бульйон.
Блог створено як каталог моїх творчих робіт і пекарсько-кухарських "шедеврів". А ще - поділюсь цікавинками...
Мітки
- В'яжу...і не тільки
- Готую з тіста
- Десерт
- Домашня відеотека
- Життя на папері
- Комп*ютер та програми
- Консервація
- Корисні поради
- М'ясні страви
- Малюю голкою і каменями
- Музична сторінка
- Напої
- Овочеві страви
- Перші страви
- Рибні страви
- Салати
- Страви з грибами
- Страви з крупів
- Страви з лаваша та макаронів
- Страви із сиру
- Субпродукти
- Торти
- Хвилини слави
- Це цікаво...
- Як змінити розмір плаття...
Немає коментарів:
Дописати коментар