неділя, 7 червня 2015 р.

М'ясо по-каїрськи

0, 5 кг м'яса нарізати шматочками приблизно 2х3 см, обсмажити на сильному вогні в олії, додати 1 ст.ложку сметани, посолити, поперчити й тушкувати, доки не перестане виділятися кров. Потім додати 1 ст.ложку томатної пасти, 200 г моркви по-корейськи і 1 баночку зеленого горошку разом з рідиною. Тушкувати під кришкою на повільному вогні приблизно півгодини. Потім нарізати навпіл 15-20 штук чорносливу, додати до м'яса разом з 1 ст. ложкою гірчиці, перемішати й тушкувати ще хвилин 40. За необхідності додавати воду чи бульйон.

Немає коментарів:

Дописати коментар