Звичайна м'ята (товчена) картопля, викладена гіркою у вигляді вулкану. Кетчупом зроблені потоки лави. У вершині слід зробити поглиблення, в нього вставити добре помиту і очищену від внутрішньої плівки половину яєчної шкаралупи. Налити в неї трохи горілки або коньяку, підпалити. Подавати при вимкненому світлі, тому що інакше не буде видно, що горить полум'я. Мені навіть у темноті не вдалося зі спалахом зафіксувати цей вогонь зверху. Довелося на фотоапараті відімкнути спалах. Навколо "вулкану" у мене м'ясо по-каїрськи.
Блог створено як каталог моїх творчих робіт і пекарсько-кухарських "шедеврів". А ще - поділюсь цікавинками...
Мітки
- В'яжу...і не тільки
- Готую з тіста
- Десерт
- Домашня відеотека
- Життя на папері
- Комп*ютер та програми
- Консервація
- Корисні поради
- М'ясні страви
- Малюю голкою і каменями
- Музична сторінка
- Напої
- Овочеві страви
- Перші страви
- Рибні страви
- Салати
- Страви з грибами
- Страви з крупів
- Страви з лаваша та макаронів
- Страви із сиру
- Субпродукти
- Торти
- Хвилини слави
- Це цікаво...
- Як змінити розмір плаття...
Немає коментарів:
Дописати коментар