У вишень видалити кісточки, додати цукор і желатин, перемішати. Поставити ягоди в прохолодне місце на 12 годин (я зазвичай це роблю годин в 8-9 вечора, щоб зранку можна було їх зварити). Через 12 годин вишня пустить сік, ставимо посуд з ягодами на невеликий вогонь, доводимо до кипіння і варимо, помішуючи, 3 хвилини. Враховуйте, що під час варіння піднімається піна, тому посуд з вишнею не повинен бути заповненим доверху. Коли вишня покипить 3 хвилини, вимикаємо вогонь, знімаємо піну і розкладаємо ягоди в сухі стерилізовані банки. Закручуємо, перевертаємо і вкутуємо на одну добу. Вихід 5 півлітрових баночок.
Блог створено як каталог моїх творчих робіт і пекарсько-кухарських "шедеврів". А ще - поділюсь цікавинками...
Мітки
- В'яжу...і не тільки
- Готую з тіста
- Десерт
- Домашня відеотека
- Життя на папері
- Комп*ютер та програми
- Консервація
- Корисні поради
- М'ясні страви
- Малюю голкою і каменями
- Музична сторінка
- Напої
- Овочеві страви
- Перші страви
- Рибні страви
- Салати
- Страви з грибами
- Страви з крупів
- Страви з лаваша та макаронів
- Страви із сиру
- Субпродукти
- Торти
- Хвилини слави
- Це цікаво...
- Як змінити розмір плаття...
Немає коментарів:
Дописати коментар