В 1 літр молока додати 1 ст. ложку солі, поставити на вогонь. За цей час взбити 4 яйця і розмішати з 400 г сметани. Коли молоко закипить, додати яєчно-сметанну суміш. Помішуючи, довести до кипіння. Як закипить, зняти з вогню, вилити на друшляк, застелений марлею. Зцідити сироватку (її пізніше можна використати для приготування тіста) і покласти на 3-4 години під гінт. Смачного!
Блог створено як каталог моїх творчих робіт і пекарсько-кухарських "шедеврів". А ще - поділюсь цікавинками...
Мітки
- В'яжу...і не тільки
- Готую з тіста
- Десерт
- Домашня відеотека
- Життя на папері
- Комп*ютер та програми
- Консервація
- Корисні поради
- М'ясні страви
- Малюю голкою і каменями
- Музична сторінка
- Напої
- Овочеві страви
- Перші страви
- Рибні страви
- Салати
- Страви з грибами
- Страви з крупів
- Страви з лаваша та макаронів
- Страви із сиру
- Субпродукти
- Торти
- Хвилини слави
- Це цікаво...
- Як змінити розмір плаття...
саме за цим рецептом робила... всім сподобалося... у Вас вже ціла підбірка рецептів сиру. Можна навіть методичку випускати.
ВідповістиВидалитиПіду на пенсію, мабуть, цим і займуся))) Посібник для кухарів-початківців)))
Видалити