субота, 4 липня 2015 р.

Домашній сир (рецепт 4)

В 1 літр молока додати 1 ст. ложку солі, поставити на вогонь. За цей час взбити 4 яйця і розмішати з 400 г сметани. Коли молоко закипить, додати яєчно-сметанну суміш. Помішуючи, довести до кипіння. Як закипить, зняти з вогню, вилити на друшляк, застелений марлею. Зцідити сироватку (її пізніше можна використати для приготування тіста) і покласти на 3-4 години під гінт. Смачного!









2 коментарі:

  1. саме за цим рецептом робила... всім сподобалося... у Вас вже ціла підбірка рецептів сиру. Можна навіть методичку випускати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Піду на пенсію, мабуть, цим і займуся))) Посібник для кухарів-початківців)))

      Видалити