Для приготування такого рулета слід взяти 5 яєць і збивати їх міксером до пишної піни. Продовжуючи збивати, поступово додати 1 стакан цукру. Хорошо збита маса повинна нагадувати пишні вершки. Далі додавати потроху 1 стакан муки і обережно розмішувати ложкою, щоб на було грудочок.
Форму для випікання застелити пергаментом, змащеним олією. Вилити у форму тісто й поставити випікати у розігріту до 180 градусів духовку. (Якщо форма невелика - діліть тісто на два рази. Я цього разу готувала тісто із 7 яєць, тож мені його вистачило на великий рулет (з нього нарізані шматочки на фото) і на маленький - він на фото поряд з нарізкою). Випікається бісквіт приблизно 12-15 хвилин.
Вологе кухонне полотенце розстелила на стіл, виклала на нього бісквіт разом з пергаментом і щільно скрутила в рулет. Дала трохи полежати. Потім розкрутила, змастила бісквіт абрикосовим джемом (можна змастити будь-яким повидлом або кремом) і знову скрутила в рулет. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар