Невелику капустину (приблизно 1 кг) розрізаю на 4 частини, опускаю в гарячу підсолену воду і кип'ячу близько 10 хвилин. Витягую капусту з окропу, нарізаю шматками і перебиваю в блендері разом з 1 цибулиною та 2 зубчиками часнику. Віджимаю, щоб видалити зайву рідину. Додаю нарізану зелень, сіль, перець, 0,5 склянки муки та 0,5 склянки манної крупи. Ретельно перемішую. Формую котлети (у мене виходить 12-13 котлет), панірую їх у сухарях та обсмажую в олії з обох боків до хрусткої скоринки.
Блог створено як каталог моїх творчих робіт і пекарсько-кухарських "шедеврів". А ще - поділюсь цікавинками...
Мітки
- В'яжу...і не тільки
- Готую з тіста
- Десерт
- Домашня відеотека
- Життя на папері
- Комп*ютер та програми
- Консервація
- Корисні поради
- М'ясні страви
- Малюю голкою і каменями
- Музична сторінка
- Напої
- Овочеві страви
- Перші страви
- Рибні страви
- Салати
- Страви з грибами
- Страви з крупів
- Страви з лаваша та макаронів
- Страви із сиру
- Субпродукти
- Торти
- Хвилини слави
- Це цікаво...
- Як змінити розмір плаття...
Немає коментарів:
Дописати коментар