неділю, 11 червня 2017 р.

Буженина в мультиварці

Шматок свинини помила, обсушила паперовою серветкою.
Приготувала суміш: олія, приправа для м'яса, чавлений часник. Нею натерла м'ясо, зробила надрізи, в яких також натерла даною сумішшю. (Можна, за бажанням, нашпигувати пластинками часнику та моркви, проте в мене сьогодні такого бажання не виникло))).
Підготовлений шматок м'яса поклала в рукав для запікання й залишила на 1-1,5 години промаринуватися (в мене шматок був тоненький, а якщо більший, то й час на маринування збільшується).
Потім виклала м'ясо в мультиварку. Готувала в режимі "Випічка" 50 хвилин. 
Вага сирого шматка м'яса у мене сьогодні всього 500 г. Відповідно збільшується час на приготування більшого шматочка.
Смакота!

Немає коментарів:

Дописати коментар