понеділок, 3 липня 2017 р.

Бутерброди зі сковорідки

Моя родина полюбляє гарячі (але вони дуже смакують і холодними) бутерброди, приготовані на сковорідці.
Для їх приготування беру різаний хліб (він краще тримає форму), вирізаю в кожній скибці середину. Готую фарш. Це може бути м`ясна чи ковбасна начинка, а може бути й овочева, як у мене сьогодні: порізані невеликими шматочками перець та помідори.
На сковороду наливаю олію і, коли вона добре нагріється, викладаю скибки хліба без середини. В середину кладу начинку. Доки вона злегка підсмажується, збиваю з сіллю окремо по одному яйцю на кожен шматок хліба. Яйце виливаю поверх начинки, а потім поверх яйця посипаю тертий сир і вкладаю вирізані раніше хлібні м`якушки. Притискаю їх.
Обережно лопаткою перевертаю кожен бутерброд і накриваю сковорідку кришкою. Через 2-3 хвилини, ще раз перевертаю, підсмажую пару хвилин і знімаю бутерброди на тарілку. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар