Час на приготування такої піци від 25 до 30 хвилин: 10-15 хвилин на підготовку та 10-15 хвилин на випічку.
Включаємо
духовку на 200 градусів. Змішуємо 2 яйця, 3 ст. ложки майонезу та 3 ст.
ложки борошна, викладаємо тісто на змащену олією жаровню (цього тіста
вистачає на жаровню розміром 30х20 см).
Ковбасу
ріжемо шматочками (особисто я натираю на крупній тертці), цибулю
нарізаємо півкільцями, дрібно ріжемо помідори. Все це викладаємо зверху
на тісто. Густо посипаємо тертим сиром і відправляємо в розігріту до 200
градусів духовку на 10-15 хвилин.
Люда, ти майстриня на всі руки. Молодець!
ВідповістиВидалитиДякую, Наташо!
Видалити