Курячі стегна, ніжки або крильця - 1 кг
Червоний і жовтий болгарський солодкий перець - 500 г
Сіль - за смаком
Цибуля - 1 шт
Маслини - 100 г
Встановити лопатку для помішування в чашу.
Помістити в чашу подрібнену цибулю, нарізаний шматочками перець, маслини і шматочки курки, посолити, поперчити.
Закрити кришку, вибрати програму "Духовка", рівень потужності 3, встановити час 50 хвилин і натиснути кнопку "Старт".
Червоний і жовтий болгарський солодкий перець - 500 г
Сіль - за смаком
Цибуля - 1 шт
Маслини - 100 г
Встановити лопатку для помішування в чашу.
Помістити в чашу подрібнену цибулю, нарізаний шматочками перець, маслини і шматочки курки, посолити, поперчити.
Закрити кришку, вибрати програму "Духовка", рівень потужності 3, встановити час 50 хвилин і натиснути кнопку "Старт".
Немає коментарів:
Дописати коментар