пʼятницю, 10 листопада 2023 р.

Яєчний рулет з тунцем або з лососем

Яйця - 2 шт.
Яєчні білки - 2 шт.
Кисломолочний сир - 60 г
Зелень (кріп і петрушка)
Часник
Тунець у власному соку - 50 г
Лосось слабосолений - 50 г
Яйця і білки збити виделкою. Яєчну суміш розділити навпіл для двох млинців. Обсмажити на змащеній сковорідці з двох боків. Зняти і дати млинцям вистигнути.
Приготувати начинку - кисломолочний сир перетерти із зеленню та часником (за бажанням), а можна перебити у блендері для однорідної консистенції. Начинку розділити навпіл.
Обидва млинці змастити сирною начинкою. На один викласти зверху тунець, а на другий - порізаний лосось. Завернути млинці.
Можна подавати із салатом з капусти та огірка.

Немає коментарів:

Дописати коментар