четвер, 9 листопада 2023 р.

Суфле з кисломолочного та твердого сиру

 На 2 порції
М*який к/м сир - 150 г
Йогурт - 50 мл
Твердий сир до 30% - 60 г
Яйця - 2 шт.
Перемелена плющена вівсянка - 20 г
Розпушувач на кінчику ножа
Сіль
Спеції за смаком
Змішати кисломолочний сир, яйця і теплий йогурт у блендері або  вінчиком. Додати перемелену вівсянку, розпушувач, сіль, спеції та дрібно натертий твердий сир. Форму для запікання змастити оливковою олією. Викласти суміш, враховуючи, що вона пініметься в об*ємі вдвічі. Випікати в розігрітій на 180 градусів духовці 20-25 хв. 

Немає коментарів:

Дописати коментар