пʼятницю, 17 листопада 2023 р.

Сирники з твердим сиром та зеленню

На 1 порцію
М*який кисломолочний сир - 100 г
Яйце - 1 шт.
Рисове борошно (або перемелена плющена вівсянка) - 50 г
Твердий сир (бажано до 30%) - 40 г
Зелена цибуля - 20 г
Зелень за смаком
Сметана - 1 ч.л.
Оливкова олія - 1 ч.л.
У м*який сир додати яйце, вівсянку або рисове борошно, натертий твердий сир, зелень і спеції за смаком. Замісити щільне тісто, залишити на 20 хв у холодильнику.
Сформувати сирники. Сковорідку змастити оливковою олією і підсмажити сирники з двох сторін до золотистої скоринки на маленькому вогні.
При подачі додати сметану.


Немає коментарів:

Дописати коментар