суботу, 18 листопада 2023 р.

Горіховий батончик

На 2 порції
Будь-які горіхи (крім арахісу) - 60 г
Кунжут - 30 г
Плющена вівсянка - 30 г
Насіння соняшнику - 30 г
Будь-які сухофрукти - 40 г
Мед - 2 ч.л.
Подрібнити горіхи. На сковорідку викласти вівсянку, кунжут, горіхи та насіння. Підсмажити до золотистої скоринки. Зняти з вогню, додати мед, дрібно нарізані сухофрукти і добре перемішати.
Застелити стіл харчовою плівкою, викласти нашу суміш.
Згорнути у щільні батончики і прибрати  на 1 годину в морозилку або на ніч у холодильник. 
Подавати з чашкою чаю або кави.

Немає коментарів:

Дописати коментар