середу, 8 листопада 2023 р.

Хачапурі з лавашу

 На 1 порцію
Лаваш - 20 г
Яйце - 1 шт.
Йогурт - 50 мл
Кисломолочний сир - 50 г
Твердий сир - 40 г
Зелень за смаком
Оливкова олія - 1 ч.л.
Листя салату - 30 г
Відокремити білок від жовтка.
Лаваш нарізати дуже дрібно. Додати білок, йогурт, кисломолочний сир, натертий твердий сир і добре перемішати.
Зробити з фольги маленьку форму для хачапурі.
На розпечену сковорідку викласти форму з фольги, змастити її олією і в неї вилити тісто. На маленькому вогні довести до золотистої скоринки. Потім перевернути, накрити кришкою і готувати близько 10 хв теж на маленькому вогні. Коли хачапурі підніметься - в середину влити жовток і через хвилину зняти з вогню (або приготувати в духовці). Зверху присипати зеленню.
При подачі додати листя салату.

Немає коментарів:

Дописати коментар