У свиний фарш додаю дрібно покришену цибулю, сіль, перець за смаком, трохи води, щоб не був тугим. Тонким слоєм розкладаю фарш на лаваш і туго згортаю. Залишаю, щоб лаваш трохи розм'як (тоді легше і рівніше ріжеться). Доки лаваш в "розстійці", готую "подушку": в глибокій сковорідці обсмажую спочатку цибулю, потім туди додаю моркву і пасерую разом. Рулет із лаваша нарізаю шматочками товщиною приблизно по 2-3 см і кожен шматочок зрізом донизу ставлю в сковорідку на підготовлену "подушку". Окремо готую кисло-солодку підливку, як на голубці: обсмажую в олії томатну пасту, додаю в неї сметану, вливаю воду (чи бульйон), за смаком додаю цукор і сіль. Коли підливка закипить, виливаю в сковороду з "пельменями". На невеликому вогні тушкую 20 хвилин.
Блог створено як каталог моїх творчих робіт і пекарсько-кухарських "шедеврів". А ще - поділюсь цікавинками...
Мітки
- В'яжу...і не тільки
- Готую з тіста
- Десерт
- Домашня відеотека
- Життя на папері
- Комп*ютер та програми
- Консервація
- Корисні поради
- М'ясні страви
- Малюю голкою і каменями
- Музична сторінка
- Напої
- Овочеві страви
- Перші страви
- Рибні страви
- Салати
- Страви з грибами
- Страви з крупів
- Страви з лаваша та макаронів
- Страви із сиру
- Субпродукти
- Торти
- Хвилини слави
- Це цікаво...
- Як змінити розмір плаття...
дуже смачні, легкі вприготуванні рецепти.
ВідповістиВидалитидякуємо всією сімєю.
На здоров'я!!! Смачного! :)
ВідповістиВидалити