В 0,5 л води розвести 3 пакетики (по 25г) желатину, даємо йому набубнявіти. А тим часом до вишні додаємо 1 кг цукру, ставимо на вогонь і з моменту кипіння варимо 3-5 хв. Набубнявівший желатин підігріваємо до повного розчинення (не кип'ятити!) і виливаємо у вишню, що кипить, знімаємо з вогню і відразу розливаємо по баночках. Закручуємо. (В мене вийшло 7 півлітрових баночок). Охолоджуємо і виносимо в холод. Дуже смачно!
Блог створено як каталог моїх творчих робіт і пекарсько-кухарських "шедеврів". А ще - поділюсь цікавинками...
Мітки
- В'яжу...і не тільки
- Готую з тіста
- Десерт
- Домашня відеотека
- Життя на папері
- Комп*ютер та програми
- Консервація
- Корисні поради
- М'ясні страви
- Малюю голкою і каменями
- Музична сторінка
- Напої
- Овочеві страви
- Перші страви
- Рибні страви
- Салати
- Страви з грибами
- Страви з крупів
- Страви з лаваша та макаронів
- Страви із сиру
- Субпродукти
- Торти
- Хвилини слави
- Це цікаво...
- Як змінити розмір плаття...
Немає коментарів:
Дописати коментар