субота, 3 жовтня 2015 р.

Картопля по-домашньому

 













Час від часу я готую ось таку картоплю.
Куряче філе ріжу на тонкі пласти, злегка відбиваю, солю, перчу, викладаю на змащене жиром дно глибокої сковорідки. 
Картоплю ріжу невеликими шматочками, добре промиваю, щоб видалити зайвий крохмаль, обсушую за допомогою паперових рушників, обсмажую на олії майже до готовності (під кінець смажіння додаю нарізану півкільцями цибулю). 
В один шар викладаю картоплю  на відбивні, зверху підсолюю та перчу. Твердий сир тру на крупній тертці і посипаю зверху. Яйця збиваю зі сметаною та майонезом, додаю чавлений часник. Цією сумішшю заливаю підготовлену в сковорідці картоплю. Ставлю в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на півгодини. Смачного!!!
 

2 коментарі:

  1. Людочка! Описала гарно, на вигляд смачно, але це ж рецепт, на мою думку, назвається "Прощай , фігура!"

    ВідповістиВидалити