Куряче філе ріжу на тонкі пласти, злегка відбиваю, солю, перчу, викладаю на змащене жиром дно глибокої сковорідки.


В один шар викладаю картоплю на відбивні, зверху підсолюю та перчу. Твердий сир тру на крупній тертці і посипаю зверху. Яйця збиваю зі сметаною та майонезом, додаю чавлений часник. Цією сумішшю заливаю підготовлену в сковорідці картоплю. Ставлю в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на півгодини. Смачного!!!


Людочка! Описала гарно, на вигляд смачно, але це ж рецепт, на мою думку, назвається "Прощай , фігура!"
ВідповістиВидалитиТа хіба ж можна попрощатися з тим, чого давно вже немає?! :)))
Видалити