На 1 трилітрову банку капусти - 3-4 болгарських перці, 1-2 цибулини, 2 морквини, часник - за смаком. Все накришити в миску, додати 1-1,5 стак. цукру, 1,5-2 ст. ложки солі, 100-150 г оцту 9%, 0,5 стак. олії. Злегка перемішати, скласти в банку не до верху (не трамбувати!). Залити перекип'яченою холодною водою. Під капронову кришку - і в холод. Це вже практично готовий салат - тільки насипати в тарілку й на стіл!
Блог створено як каталог моїх творчих робіт і пекарсько-кухарських "шедеврів". А ще - поділюсь цікавинками...
Мітки
- В'яжу...і не тільки
- Готую з тіста
- Десерт
- Домашня відеотека
- Життя на папері
- Комп*ютер та програми
- Консервація
- Корисні поради
- М'ясні страви
- Малюю голкою і каменями
- Музична сторінка
- Напої
- Овочеві страви
- Перші страви
- Рибні страви
- Салати
- Страви з грибами
- Страви з крупів
- Страви з лаваша та макаронів
- Страви із сиру
- Субпродукти
- Торти
- Хвилини слави
- Це цікаво...
- Як змінити розмір плаття...