субота, 31 жовтня 2015 р.

Оладки на кефірі


Для приготування таких оладок 0,5 л кефіру виливаю в посудину, додаю 0,5 ч. ложки солі, 2-3 ст. ложки цукру (в залежності від того, наскільки солодкі хочу отримати оладки), 1 яйце, 1 ч. ложку (без верху) соди. Все перемішую, потім додаю 2 стакани муки. Тісто схоже на густі вершки.Доки готувала тісто, на плиті розігрівалася сковорідка з олією. В чашці у мене - холодна вода, в яку я вмочаю ложку, потім нею набираю тісто, викладаю оладок на пательню, знову у воду, знову тісто і т.д. В такому випадку тісто легко сповзає з ложки на сковорідку. Смажу під кришкою. Максимум 20 хвилин - і оладки готові!


Немає коментарів:

Дописати коментар