вівторок, 3 листопада 2015 р.

Сметанний пиріг за півгодини

Якщо Вам захотілося домашньої випічки, а довго часу затрачати на кухні не хочете - рекомендую сметанний пиріг. На його приготування Ви затратите 30-40 хвилин. 
2 яйця розтерти з 1 стаканом цукру, додати 1/4 ч. ложки соди, 1 стакан сметани та 1 стакан борошна (його додавати частинами). Тісто повинно вийти - як на оладки. В тісто можна додати горіхи, родзинки. 
Пиріг, що на фото, я готувала зі свіжемороженими вишнею та малиною. Форму змастила олією, на дно поклала пергаментний папір, його теж злегка змастила. Половину тіста вилила у форму, виклала зверху вишню та малину. Зверху вилила решту тіста. Поставила в духовку і випікала приблизно 25-30 хвилин до готовності. Смачного!
 







Немає коментарів:

Дописати коментар