250 г картоплі, 250 г помідорів, 250 г стручкової квасолі, 70 г оливок, 1-2 ч.л. каперсів, 10 анчоусів, 1 ч.л. солі, 200 г олії, 1 ч.л. гірчиці, 1 ст. л. цукру, 3 ст. л. оцту, перець.
Картоплю відварити, нарізати шматочками і заправити частиною олії. Помідори нарізати тонкими дольками і заправити олією. Квасою відварити, нарізати і заправити олією.
У центрі салатника покласти підготовлену квасолю, навколо - картоплю, зверху - помідори і полити салатною заправкою. Для заправки змішати оцет, гірчицю, сіль, цукор, перець и олію, що залишилась.
Перед подачею на стіл прикрасити салат анчоусами, оливками та каперсами.
Р.S. Сьогодні я відступила від основного рецепту. Замість стручкової квасолі відварила саму звичайну. Анчоусів не знайшла - замінила шпротами, каперсів не було - поклала оливки та маслини. Отрималось смачно)))
Немає коментарів:
Дописати коментар