четвер, 7 грудня 2023 р.

Свиняча рулька, приготована в кока-колі

Свиняча рулька - 1-2 шт. (в залежності від розміру)
Кока-кола - 2 л
Вода - 2 л
Лавровий лист - 5-7 шт.
Чорний перець горошком - 10-15 шт.
Морква - 1 середня
Цибулина - 1 середня
Часник - 30 г (орієнтовно 5 крупних зубків)
Сіль - 50 г
Підготовлену свинячу рульку покласти в каструлю, залити кока-колою та водою. Довести до кипіння й варити на повільному вогні 1 годину.
Додати в каструлю моркву, цибулю, часник, перець, лавр та сіль і на повільному вогні варити ще 2 години.
Приготована таким чином рулька тане в роті. Надзвичайно смачно! (Хоча, можливо, й не корисно :))))
На цьому можна з рецептом завершити, а можна й продовжити:
подрібнити м*ясо та сало з рульки, змішати з нарізаним соленим огірком, вкласти у форму й щільно втрамбувати та поставити в холодильник. Назавтра матимете класну шинку, яку можна нарізати та класти поверх скибки хліба. Тільки в такому випадку солі в каструлю при варці слід кидати 20-30 г.





Немає коментарів:

Дописати коментар