субота, 8 серпня 2015 р.

Курячі ніжки в медово-гірчичному соусі



Для приготування 6 курячих ніжок я взяла 2 ст.ложки готової гірчиці, 2 ст. ложки розтопленого меду, 2 ст. ложки олії, трохи менше, ніж 0,5 ч. ложки лимонної кислоти, розведеної в 1,5 ст. ложки води (можна вижати сік з 1/4 лимона). Все добре перемішала до отримання однорідної суміші. Додала за смаком сіль, перець і трохи приправи для окорочків (без солі). Ніжки добре обваляла в отриманій суміші і залишила маринуватися на 20 хвилин. Потім склала їх у рукав та запікала 30 хвилин при температурі 150-170 градусів.

Немає коментарів:

Дописати коментар