Для приготування 6 курячих ніжок я взяла 2 ст.ложки готової гірчиці, 2 ст. ложки розтопленого меду, 2 ст. ложки олії, трохи менше, ніж 0,5 ч. ложки лимонної кислоти, розведеної в 1,5 ст. ложки води (можна вижати сік з 1/4 лимона). Все добре перемішала до отримання однорідної суміші. Додала за смаком сіль, перець і трохи приправи для окорочків (без солі). Ніжки добре обваляла в отриманій суміші і залишила маринуватися на 20 хвилин. Потім склала їх у рукав та запікала 30 хвилин при температурі 150-170 градусів.
Блог створено як каталог моїх творчих робіт і пекарсько-кухарських "шедеврів". А ще - поділюсь цікавинками...
Мітки
- В'яжу...і не тільки
- Готую з тіста
- Десерт
- Домашня відеотека
- Життя на папері
- Комп*ютер та програми
- Консервація
- Корисні поради
- М'ясні страви
- Малюю голкою і каменями
- Музична сторінка
- Напої
- Овочеві страви
- Перші страви
- Рибні страви
- Салати
- Страви з грибами
- Страви з крупів
- Страви з лаваша та макаронів
- Страви із сиру
- Субпродукти
- Торти
- Хвилини слави
- Це цікаво...
- Як змінити розмір плаття...
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар