Дрібно посікти капусту, залити кип'ятком і відварити протягом 10 хв. Рис відварити майже до готовності. Цибулю та моркву злегка підсмажити. Все змішати, додати фарш, сире яйце, сіль, перець за смаком.
Я ложкою набирала фарш, клала в тарілку з мукою, обваляла, формувала у вигляді котлеток. На змащену форму виклала "голубці", залила їх підливою - і на півгодини в розігріту до 170 градусів духовку.
Для підливи брала 1 ст. ложку томатної пасти, 2 ст. ложки сметани, 1 стакан води, трохи цукру, солі - щод отримався кисло-солодкий соус, як на звичайні голубці. Кожну "котлетку-голубець" щедро полила цим соусом.
Немає коментарів:
Дописати коментар