неділя, 21 лютого 2016 р.

Картопля, запечена в рукаві разом з куркою

Курку помила, висушила паперовим рушником. Змішала чавлений часник, сіль, перець, майонез. Натерла цією сумішшю курку й залишила на пару годин маринуватись.
Картоплю помила, почистила, нарізала крупними шматочками, обсушила паперовим рушником, посипала подрібненим лавровим листом, приправою "Хмелі-сунелі", посолила, виклала в 2 рукава. 
Курку розділила навпіл і виклала кожну половину в окремий рукав на картоплю. Відправила в духовку, розігріту до 200 градусів. Хвилин через 40 зменшила температуру до 180 градусів, ще хвилин через 20 - до 150 і запікала до готовності.
Картопля - смакота!!! В мене картопля твердого сорту, зазвичай довго вариться, а тут - розтає в роті!

Немає коментарів:

Дописати коментар