Для французького пирога я купила заморожене листкове (слоєне) тісто, хоча його можна робити як із дріжджового, так і бездріжджового тіста.
Тісто розморозила. Розкачала один пласт, виклала його в змащену форму так, щоб краї звисали. Дно змастила гірчицею. Зверху виклала не товсто порізані кільця ковбаси, накрила їх тонко нарізаними пластами твердого сиру (так, щоб один пласт злегка накривав сусідній.
Розкачала ще один пласт тіста, поклала його зверху, завернула краї, що звисали. Посередині зробила прорізь, щоб випаровувався сік, що буде виділятися з продуктів.
Змастила збитим білком яйця і поставила в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Потім температуру знизила до 180 і випікала ще хвилин 15.
Немає коментарів:
Дописати коментар