Курячу грудку зачищаю від жирових плівок, зрізаю мале філе. З товщого краю ножем роблю надріз всередину на всю довжину грудки (не розрізаючи її навпіл) - ніби карманчик.
Гриби (печериці) обсмажую разом з цибулею, додаю дрібно нарізану петрушку. Знімаю з вогню і в гарячі гриби висипаю тертий сир, помішую, щоб він розплавився.
Підготовлену грудку намазую гірчицею та сумішшю майонезу, солі й часнику.
Потім фарширую, щільно наповнюючи грудку сирно-грибною сумішшю, скріплюю розріз зубочистками. Залишаю в холодильнику маринуватися (можна - на ніч).
Готую три тарілки: в одній - мука (можна навпіл з крохмалем), в другій - льєзон (збите з сіллю яйце), в третій - паніровочні сухарі. Фаршировану грудку спочатку обвалюю в муці, потім вмокаю з усіх сторін в яйце, далі - обвалюю в сухарях. Викладаю на сковороду з розігрітою олією і обсмажую з двох боків. Коли добре обсмажиться, можна викласти у форму - і в духовку, а я накриваю кришкою і досмажую на невеликому вогні (щоб м'ясо пропеклося і в середині). Смачно!!!
Немає коментарів:
Дописати коментар