Згадала, що давно вже не готувала нічого в горщиках. Тож вирішила виправити цю помилку :) і приготувати тушковану курку.
Цього разу в мене були курячі крильця (а взагалі - беру шматочки курки), які я обсмажила. Окремо обсмажила цибулю, нарізану півкільцями, та гриби (печериці), нарізані соломкою. Подрібнила горіхи. Залила кип'ячою водою родзинки.
Все склала в горщики в такій послідовності: курка, цибуля, родзинки, горіхи, гриби. Взагалі - за рецептом - це все. Але я цього разу додала ще й обсмажену картоплю, нарізану дрібними шматочками.
Для сметанного соусу: муку обсмажила з маслом до
жовтуватого кольору. Помішуючи, поступово додавала розігріту сметану,
доки досягла потрібної консистенції. Все залила соусом і поставила в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20. Перед подачею на стіл - посипала посіченою зеленню. Смакота!
Немає коментарів:
Дописати коментар