вівторок, 24 травня 2016 р.

Курка, тушкована в горщику

Згадала, що давно вже не готувала нічого в горщиках. Тож вирішила виправити цю помилку :) і приготувати тушковану курку.
Цього разу в мене були курячі крильця (а взагалі - беру шматочки курки), які  я обсмажила. Окремо обсмажила цибулю, нарізану півкільцями, та гриби (печериці), нарізані соломкою. Подрібнила горіхи. Залила кип'ячою водою родзинки.
Все склала в горщики в такій послідовності: курка, цибуля, родзинки, горіхи, гриби. Взагалі - за рецептом - це все. Але я цього разу додала ще й обсмажену картоплю, нарізану дрібними шматочками. 
Для сметанного соусу: муку обсмажила з маслом до жовтуватого кольору. Помішуючи, поступово додавала розігріту сметану, доки досягла потрібної консистенції. Все залила соусом і поставила в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20. Перед подачею на стіл - посипала посіченою зеленню. Смакота!

Немає коментарів:

Дописати коментар